-
ÄPPELRÖKT BOG
Bogen är ett smakrikt och mångsidigt stycke kött. Just den här har vi äppelrökt för att de den en frisk och ny smak. 120 gr.
Artikel nr: 3615
-
LUFTTORKAD SALAMI
Den här lufttorkade salamin är av italiensk typ. Den är varsamt kryddad och har en mild och fin köttsmak. Guldmedalj i Chark-SM 2012. 80 gr.
Artikel nr: 3512
-
KOKT SKINKA AV INNANLÅR
Skinka gjord på saftigt innanlår som varsamt kokats i spad med lagom sälta. Så enkelt och så svårt kan det vara att göra bra kokt skinka. 120 gr.
Artikel nr: 3533
-
SVARTRÖKT SKINKA
Gjord på innanlår och rökt över alspån lite extra länge. Det är det som ger den goda smaken den vackra rosa färgen. 120 gr.
Artikel nr: 3531
-
KALLRÖKT COGNACSMEDWURST
En Cognacsspetsad medwurst med klassiskt syrlig smak. 120 gr.
Artikel nr: 3547
-
RÖKT KALKONBRÖST
Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition. Det ger köttet en mild och fin smak. För att inte tala om hur magert det är. 120 gr.
Artikel nr: 3550
-
SKEPPARSKINKA ALSPÅNSRÖKT
Skinkinnanlår som rökts över rikligt med alspån. Det ger den en rund och alldeles lagom rökig smak. 120 gr.
Artikel nr: 3532
-
PAPRIKAKRYDDAT KALKONBRÖST
Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition och kryddats med röd paprika. Det ger det magra köttet en mild och fin smak. 120 gr.
Artikel nr: 3388
-
FINPUTSAD SALTRULLE
Rullen är en liten styckdetalj som saltad och skivad blivit ett klassiskt svenskt pålägg. Den här har vi ägnat lite extra kärlek genom att putsa extra försiktigt. 120 gr.
Artikel nr: 3526
-
VITLÖKSSALAMI DOPPIO PICCANTE
Generös i smaken och lite lagom snål med hettan. Som en riktig vitlökssalami ska smaka. Lufttorkad i mins fem veckor. 80 gr.
Artikel nr: 3584
-
UGNSGRILLAD ROSTBIFF
Varsamt ugnsgrillat nötinnanlår som vi kryddat med koriander, kummin och paprika. En saftig rostbiff med fyllig smak. 120 gr.
Artikel nr: 3536
-
PEPPARSALAMI DOPPIO PICCANTE
En riktigt smakrik salami, dubbelt insvept i svartpeppar och lufttorkad i minst fem veckor. 80 gr.
Artikel nr: 3581
-
NÖTINNANLÅR KALL- OCH VARMRÖKT
Handlagt nötinnanlår som vi lagt på galler och kall. och varmrökt i tolv timmar. Den här delikatessen är vi lite extra stolta över. 120 gr.
Artikel nr: 3570
-
LÄTTRÖKT PASTRAMI
Gjord på de allra finaste bitarna av kotlettrad. Saltad och rullad för hand i peppar, mejram och koriander och så en försiktig rökning på det. 120 gr.
Artikel nr: 3538
-
SVARTRÖKT BOG
Bogen är ett smakrikt stycke kött. Just den här har vi både kall- och varmrökt över rikligt med alspån som ger mycket röksmak. 120 gr.
Artikel nr: 3616
-
SVARTRÖKT SKINKA
Gjord på skinkinnanlår och rökt och rökt över alspån lite extra länge. Det är det som ger den goda smaken och vackra rosa färgen. 240 gr.
Artikel nr: 3633
-
RÖKT KALKONBRÖST
Det här kalkonbröstet har lättrökts enligt klassisk charkuteritradition. Det ger köttet en mild och fin smak. För att inte tala om hur magert det är. 240 gr.
Artikel nr: 3627
-
SVARTRÖKT BOG
Bogen är ett smakrikt stycke kött. Just den här har vi både kall- och varmrökt över rikligt med alspån som ger mycket röksmak. 240 gr.
Artikel nr: 3631
-
PAPRIKAKRYDDAT KALKONBRÖST OJÄMNA BITAR
Kalkonbröst som lättrökts enligt klassisk charkuteritradition och kryddats med röd paprika. Passar fint att strimla på pizzan. Cirka 500 gr.
Artikel nr: 755
-
KOKT SKINKA
Varsamt kokad skinka med lagom sälta. Trivs bra tillsammans en klick grovkornig senap hela året runt. 500 gr.
Artikel nr: 3120
-
RÖKT SKINKA
För dig som gärna väljer den gyllene medelvägen. Lagom rökt skinka med lagom sälta och som skivats i lagom tjocka skivor. 240 gr.
Artikel nr: 3571
-
SVENSK JULSKINKA
Den här julskinkan har vi kokat i spad med lagom mycket salt och lite socker. Och med en fettrand som gör den saftig och god. 300 gr.
Artikel nr: 3202
-
LÄTTRÖKT PASTRAMI
Gjord på de allra finaste bitarna av kotlettrad. Saltad och rullad för hand i peppar, mejram och koriander och så en varsam rökning på det. 240 gr.
Artikel nr: 3629
-
UGNSGRILLAD ROSTBIFF ÄNDBITAR
Ugnsgrillat nötinnanlår som vi kryddat med koriander, kummin och paprika. Som gjord för pytt i panna. 500 gr.
Artikel nr: 750
-
SKEPPARSKINKA ALSPÅNSRÖKT
Skinkinnanlår som rökts över rikligt med alspån. Det ger en rund och fin röksmak. 300 gr.
Artikel nr: 3628
-
UGNSGRILLAD ROSTBIFF
Varsamt ugnsgrillat nötinnanlår som vi kryddat med koriander, kummin och paprika. En saftig rostbiff med fyllig smak. 500 gr.
Artikel nr: 121
-
HELGSKINKA MED SENAP
Denna skinka är gjord på de finaste delarna skinkinnanlår. Den är handlagd, finputsad, lättrimmad och griljerad i stark och grovkornig senap. 240 gr.
Artikel nr: 3013
-
CHULETA AJO
En läckert kallrökt och lufttorkad kotlett i ajo (vitlök). En klassisk favorit av många. 100gr



























