-
ALSPÅNSRÖKT SKINKA
Handlagda skinkainnanlår som rökts på en bädd av alspån för att få en rik och mustig smak
Artikel nr: 111
-
ÄPPELRÖKT BOG
Bogen är ett smakrikt litet stycke kött som vi här har äppelrökt. Ett pålägg med frisk och ny smak, rosig i färgen med en vacker, mörk yta.
Artikel nr: 168
-
KALLRÖKT COGNACSMEDWURST
En medwurst som fått ta sin tid för att få den klassiskt runda och fräscha röksmaken.
Artikel nr: 169
-
KOKT GRILJERAD SKINKA
Handlagda, finputsade och griljerade skinkinnanlår. Saftiga och fina i texturen.
Artikel nr: 112
-
LÄTTRÖKT PASTRAMI
Gjord på de allra finaste bitarna på kotlettraden. Saltas och rullas i kryddor för hand.
Artikel nr: 215
-
LUFTTORKAD SALAMI
Salami med den klassiskt milda italienska köttsmaken. Guldmedalj i Chark SM 2012.
Artikel nr: 198
-
NÖTINNANLÅR KALL- OCH VARMRÖKT
Handlagt nötinnanlår som vi lagt på galler och kall- och varmrökt i så länge som 12 timmar.
Artikel nr: 254
-
PEPPARSALAMI DOPPIO PICCANTE
Smakrik salami, dubbelt insvept i svartpeppar och torkad i minst fem veckor.
Artikel nr: 177
-
ROSTBIFF MARINERAD I MADEIRA
Den här rostbiffen är marinerad i Madeira och tillagad under låg temperatur under lång tid. Saftig och fyllig i smaken.
Artikel nr: 252
-
SVARTRÖKT SKINKA
Kall- och varmrökta skinkainnanlår som rökts över en bädd av alspån så länge som 12 timmar.
Artikel nr: 118
-
UGNSGRILLAD ROSTBIFF
Nötinnanlår som grillas och kryddats med kummin, paprika och koriander.
Artikel nr: 250
-
VITLÖKSSALAMI DOPPIO PICCANTE
Salami med mycket vitlökssmak. Torkad i minst fem veckor.
Artikel nr: 178
-
Chuleta sola
Ett kallrökt och lufttorkad pålägg gjord på fin kotlett. En smak av den klassiska charktraditionen. 100gr
Artikel nr: 3156 (Skivat i storpack)












